O nama

Kiko apartmani - odličan smeštaj po super ceni

Dobrodošli u Kiko apartmane
O nama

O nama Kiko apartmani Lux

Nastali smo sa željom da ponudimo odličan smeštaj po super ceni. Nalazimo se na izuzetno dobroj lokaciji, u mirnom i zelenom delu grada Zrenjanina, odmah pored gradskog bazena i Šećeranskog parka koji je prelep za šetnju i rekreaciju. Kiko apartmani se nalaze na precizno odabranoj lokaciji i sa preciznim ciljem da se omogući kvalitetan smeštaj kako sportistima, tako i turistima,kao i sve većem broju zaposlenih u industrijskoj zoni Jugoistok. Prenoćište nudi različit izbor smeštajnih jedinica, tako da zadovoljava svačije potrebe od smeštaja za 1 osobu do luksuznih i potpuno opremljenih apartmana za boravak više ljudi na duži period.

Kiko apartmani svojim gostima nude besplatan parking, dostupan doručak, ručak i večera, WiFi u svakoj sobi, zasebno kupatilo za svaki apartman i sobu, TV u svakoj sobi.

Kiko apartmani LUX

Ovaj elegantni objekat sastoji se od četiri prostrana apartmana od 43 m2 svaki, pružajući vam savršen spoj komfora i luksuza. Svaki apartman ima dve odvojene prostorije, sopstveno kupatilo, potpuno opremljenu kuhinju i dve prostrane terase koje vam omogućavaju da uživate u svežem vazduhu i lepom okolišu. Lokacija objekta je izuzetna, blizu centra grada, a ujedno omogućava brz pristup gradskom bazenu, stvarajući savršenu ravnotežu između gradskog pulsiranja i mirnog odmora.